Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisen pennun kanssa voi tulla pentukurssille?

Kannattavan pentukurssille ovat tervetulleita kaikki pennut luovutusiästä eteenpäin. Tärkein sosiaalistumiskausi päättyy jo n. 3kk iässä, jonka jälkeen pentu ei totu uusiin asioihin enää yhtä tehokkaasti, kuin ennen tätä. Tämän vuoksi myös pentukurssin voi aloittaa jo ennen ensimmäisten rokotusten ottamista. Kurssiakin tärkeämpää on kuitenkin käydä tutustumassa pennun kanssa erilaisiin paikkoihin ja tilanteisiin heti ensimmäisten viikkojen aikana.

Voiko poissaoloja kurssilta korvata?

Sairastapauksissa (ihmisen, tai koiran sairastuminen) voidaan katsoa korvaavia treenejä jonkun toisen ryhmän mukana. Poissaolot töiden, lomamatkojen tms. vuoksi eivät oikeuta korvaustreeneihin. Oman treenin voi halutessaan myydä ystävälle, tai kaupata sitä facebookin “Kannattavan kurssilaiset” ryhmässä.

Voiko perheenjäsenet tulla mukaan kurssille?

Perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan kurssille. Koulutuksen kannalta on tehokkainta, jos sama ihminen kouluttaa, mutta muut voivat seurata koulutusta ja harjoitella tietysti koiran kanssa kotona samoja asioita.

Voiko joku muu ohjata koiraa kurssilla, jos en itse pääse?

Tämä sopii kyllä, kunhan siitä ilmoittaa minulle ennakkoon esim. tekstiviestitse 0404142289.

Kuinka monta koiraa kurssiryhmissä on?

Pääsääntöisesti koiria on 3-6 kpl / ryhmä.

Kuinka lämmin koulutushalli on?

Hallissa on talvella n. 10-15 astetta lämmintä. Kesällä hieman lämpimämpää.

Voiko kurssi-ilmoittautumisen perua maksamisen jälkeen?

Ilmoittautumisen voi perua kurssin alkamiseen saakka. Myöhemmin perutuista kursseista veloitamme täyden hinnan jos teillä ei ole korvaajaa tilallenne, tai meillä varasijalle jonottajaa. Jos peruutat osallistumisesi kurssille ennen kurssin alkamista, tulee maksunpalautus paytrailin kautta saman maksutavan mukaan, jota käytit osallistuessasi. Sairastapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan niiltä osin, kun kurssi jää kesken. Ota korvausasioissa aina yhteyttä sähköpostitse: kannattava@gmail.com