Pentukurssi 4.7.-25.7. klo 18

75,00 

Pentukurssilta saat tärkeät eväät pennun koulutuksen alkutaipaleelle!

Vain 2 varastossa

Pennun kanssa kannattaa aloittaa maailmaan tutustuminen heti kotiutumisen jälkeen. Tärkein sosiaalistumiskausi päättyy jo n. 3kk iässä, jonka jälkeen pentu ei totu uusiin asioihin enää yhtä tehokkaasti, kuin ennen tätä. Tämän vuoksi myös pentukurssin voi aloittaa jo ennen ensimmäisten rokotusten ottamista. Kurssiakin tärkeämpää on kuitenkin käydä tutustumassa pennun kanssa erilaisiin paikkoihin ja tilanteisiin heti ensimmäisten viikkojen aikana. 

Pentukursseilla harjoitellaan tärkeitä perustaitoja, joiden avulla pentu pärjää tulevaisuudessa useissa vastaan tulevissa tilanteissa. Koiralle on normaalia mennä sinne, minne uteliaisuus milloinkin vie, jonka vuoksi esimerkiksi hihnassa kävely ja ulkona liikkuvista kohteista luopuminen (autot, pyörät, kävelijät, muut koirat jne.) on haastavaa. Pennun kanssa kannattaakin panostaa näihin kahteen asiaan heti ennaltaehkäisevästi. Ongelmat kasvavat suuremmiksi koiran ollessa nuoruusiässä, jos se oppii ensin toimimaan ihmisen kannalta ei-toivotulla tavalla. 

Pennulla on myös muuta opittavaa, kuten luoksetulo kutsusta, paikallaan odottaminen, sekä erilaisiin hoitotoimiin tottuminen. Näiden opettaminen helpottuu, kun ohjaaja ymmärtää miten koira asioita oppii ja kuinka yhdistetään oikea sana oikeaan käytökseen. Näihin kaikkiin panostetaan Kannattavan kursseilla, jotta omistajat voivat jatkaa koulutusta myös kurssin jälkeen tuloksellisesti. Mikäli haluat panostaa hyvään yhteistyöhön pennun kanssa, saada hyvän startin arkielämään ja kehittää myös omia koulutustaitojasi - tule Kannattavan pentukurssille! 

Pentukurssilla opit:

⭐️Millaisia palkkioita koiran koulutuksessa voi käyttää tavanomaisten herkkujen lisäksi?

⭐️Miten koulutetaan hihnakäytöksen pohjataidot

⭐️Miten saadaan koulutettua paikallaan odottaminen ja häiriöiden sietäminen myös kodin ulkopuolella

⭐️Toimimaan erilaisissa ohitustilanteissa

⭐️Tekemään hoitotoimet niin, että koira pysyy rauhallisena

⭐️Kouluttamaan vauhdikkaan ja toimivan luoksetulon ja välttämään tyypilliset sudenkuopat tähän liittyen

Kun yhteistyö sujuu ja pentuun saa kontaktin muuallakin kuin kotona, saat enemmän irti myös erilaisista lajikursseista. Tervetuloa mukaan oppimaan! 

Kurssihintaan sisältyy myös aloitusluento(tallenne). 

Kurssilla tehdään myös viikoittaisia kotitehtäviä. Ryhmäkoko 3-5 koirakkoa. Mukaan ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat.

Kurssin ajankohta: tiistaisin 4.7.-25.7. klo 18-19

Kurssipaikka: Koirapalvelu Kannattavan halli osoitteessa Ratamotie 46, Oulu

Kouluttaja: Jonna Toljamo

Osallistujat saavat kurssi-infon ennen kurssin alkua sähköpostitse

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pentukurssi 4.7.-25.7. klo 18”