Ohituskurssi remmirähjääjille

145,00 

Ohituskurssi remmirähjääjille.

Varastossa

Ohituskurssi on suunnattu omistajille, joilla on aikaa ja motivaatiota paneutua remmirähjäämisen kouluttamiseen ja tarvittavien arkirutiinien muokkaamiseen. Ongelmalliseen käyttäytymiseen vaikuttaa moni asia, joten alkuluennolla käymme läpi kouluttamisen lisäksi koiran hyvinvoinnin kokonaisuuden, sekä tarvittavat yksilölliset muutokset koiran elämässä. Kurssilla tulevat tutuksi mm. vastaehdollistaminen ruoan avulla, sekä Look At That-tekniikan opettaminen. Yllättäen alkanut, tai pitkään jatkunut rähjääminen ovat myös hyvä syy käydä eläinlääkärissä sulkemassa pois kiputiloja. Pyydän kaikilta kurssille osallistuvilta koirilta ennakkotiedot ennen kurssin alkua.

Kurssin aikataulu:

Ma 26.6. klo 18-20 Alkuluento + haastattelut (ilman koiria!)

Ma 3.7. klo 18-20

To 6.7. klo 17.30-19.00

Ma 10.7. klo 18.00-19.30

To 13.7. klo 18-19

Ma 17.7. klo 18.00-18.45

Ensimmäisellä (luento) ja viimeisellä kerralla olemme kaikki paikalla aikataulun mukaisesti, mutta muutoin koirakoille jaetaan omat yksilölliset treeniajat (20-30min) kurssiaikataulujen puitteissa. Aluksi mukana on rauhallinen häiriökoirakko ja edistymisen myötä siirrymme harjoittelemaan kurssikavereiden kanssa. Harjoittelemme joka kerta ulkona, mikäli sää sallii.

Kurssille mahtuu max. 6 koirakkoa. Huom. Varaudu harjoittelemaan päivittäin ohjeiden mukaan myös kurssikertojen välissä! Edistymistä ei tapahdu, mikäli koira harjoittelee vain kurssitilanteessa.

Kurssipaikka: Koirapalvelu Kannattavan halli osoitteessa Ratamotie 46, Oulu

Kouluttaja: Riikka Kokkonen

Osallistujat saavat ennakkotietolomakkeen, sekä kurssi-infon ennen kurssin alkua sähköpostitse

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohituskurssi remmirähjääjille”