Metsästyskoiraharrastajan kokemuspuheenvuoro koulutusmenetelmistä

9,90 

Koirankoulutusmenetelmien viidakossa moni jää pohtimaan, että ketä pitäisi uskoa ja kuunnella, tai mikä on oikea tapa kouluttaa metsästyskoiraa? Mistä metsästyskoetulos kertoo ja onko sillä väliä kuinka se on saavutettu?

Koirankoulutusmenetelmien viidakossa moni jää pohtimaan, että ketä pitäisi uskoa ja kuunnella, tai mikä on oikea tapa kouluttaa metsästyskoiraa? Mistä metsästyskoetulos kertoo ja onko sillä väliä kuinka se on saavutettu?

Luennolla Hannu Kyllönen käy läpi metsästyskoiraharrastajan näkökulmasta sitä, millaisia muutoksia nykytieto koirista on tuonut omien koirien koulutukseen niin arjessa, kuin metsällä. Luennolla katsahdetaan myös koirien metsästyskäyttäytymistä, oppimista, sekä syitä sille miksi jokin toimii, tai ei toimi halutulla tavalla. Nämä pätevät kaikkiin koirarotuihin, ei vain metsästyskoiriin.

Luennosta hyötyvät siis myös muut, kuin metsästyskoiria omistavat. Luento lähestyy eri aiheita kuitenkin seisojaharrastajan näkökulmasta. Luennon aiheita sivuttiin keväällä 2021 Suomen eläintenkouluttajat ry:n metsästyskoiraseminaarissa ja se sai paljon palautetta ja kiitosta annistaan.

Luento on tallenne talvella 2022 pidetystä luennosta.

Luennoijasta:

Hannulla on ollut metsästyskoiria vuodesta 1994. Omina rotuina ovat olleet labradorinnoutajat, jonka jälkeen mukaan tulivat jämptit ja saksanseisojat. Tätä nykyä kotoa löytyy jämpti, sekä 4 saksanseisojaa. Koirien koulutus ja oppiminen on kiinnostanut harrastusmielessä niin paljon, että hän on opiskellut koirien käyttäytymistä ja koulutusta tutkintoihin tähtäämättä vuodesta 2008 eri asiantuntijoiden koulutuksiin / luennoille osallistuen. Vuosien varrella ovat tulleet tutuiksi erilaiset koulutusmenetelmät ja -välineet, sekä haasteet ja onnistumiset kun näitä sovelletaan käytäntöön

HUOM! Luento näkyy vain sisään kirjautuneena. Luo tili ennen ostoa. Tilin voi luoda (rekisteröityminen) 'Kassalla' tai 'Oma tili' -valikossa ('Kurssit Oulussa' -päävalikon alla).

Luennon kesto 2h 14min. Pääset katsomaan tallennetta 'Oma tilin' -valikon 'Tilaukset' -alavalikon kautta oston vahvistamisen jälkeen. Luento on katsottavissa 2 viikkoa. 

Hinta: 10e

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsästyskoiraharrastajan kokemuspuheenvuoro koulutusmenetelmistä”