Lintukoiran perustaidot 24.5.-28.6. klo 20

126,00 

Perustaitokurssi sopii ensimmäiseksi kurssiksi nuoren koiran kanssa.

Varasto loppu

Tämä kurssi sopii noutajan, spanielin, tai seisojan omistajalle ensimmäiseksi kurssiksi, tai jatkokurssiksi pentukurssille. Jotta haastavampi harjoittelu olisi mahdollisimman sujuvaa, tarvitsee koirakko tiettyjä perustaitoja. Palkitsemiseen perustuva koulutus ei ole tehokasta ilman monipuolista “työkalupakkia”, eli erilaisia palkkioita. Kaikki mitä koira tykkää tehdä, voi toimia palkkiona, mutta niiden hyödyntäminen vaatii ymmärrystä koiran oppimisesta, sekä ohjaaalta taitoa hyödyntää niitä. Näitä harjoitellaan perustaitokurssilla.

Kurssilla käydään läpi myös ns. hallinnan alkeita, eli opetetaan koira kuuntelemaan ohjaajan vihjeitä (opetettuja käskyjä), mutta samalla myös ohjaajat opettelevat luomaan koiralle harjoituksissa onnistumisen mahdollisuuksia. Koiran käyttäytymisen muutos lähtee aina ohjaajan luomasta koulutustilanteesta.

Lintukoirilta vaaditaan pääsääntöisesti hyvää luoksetuloa, sujuvaa noutoa, sekä pysähtymistä ja paikallaan olemista maastossa. Nämä ovat aina pitkän ja laadukkaan koulutuksen tulosta ja niiden kouluttamisen periaatteet käydään kurssilla läpi. Näin ohjaajat voivat tehdä tuloksellista harjoittelua myös kurssin ulkopuolella. Harjoitusteemoihin sisältyy myös rauhoittumista ja vierellä kävelyä (ns. maastoseuraaminen). Aihepiirejä on paljon, joten kurssin jälkeen voi jatkaa valmennusryhmiin, missä näihin paneudutaan kerta kerralta syvemmin koirakoiden edistymisen mukaan.

Lintukoiran perustaitokurssilla opit:

⭐️Millaisia palkkioita koiran koulutuksessa voi käyttää tavanomaisten herkkujen lisäksi?

⭐️Miten hyödyntää haistelua palkkiona?

⭐️Miten ja mihin kaikkeen lelupalkkausta voi hyödyntää?

⭐️Mitkä ovat noudon kouluttamisen tärkeimmät painopisteet nuoren koiran kanssa?

⭐️Miten tehdään vahva pohja paikallaan istumiselle ja mitä kaikkea tulee tavoitetta (metsästys) ajatellen ottaa huomioon?

Kurssin hintaa sisältyy myös aloitusluento(tallenne).

Kurssilla tehdään myös viikottaisia kotitehtäviä. Ryhmäkoko 3-5 koirakkoa. Mukaan ovat tervetulleita kaiken rotuiset- ja ikäiset lintukoirat.

Kurssin ajankohta: keskiviikkoisin 24.5.-28.6. (6x) klo 20-21

Kurssipaikka: Koirapalvelu Kannattavan halli osoitteessa Ratamotie 46, Oulu

Kouluttaja: Riikka Kokkonen

Osallistujat saavat kurssi-infon ennen kurssin alkua sähköpostitse

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lintukoiran perustaidot 24.5.-28.6. klo 20”