Rally-Tokon ratatreenit + tutustumistunti 12.12.

Maanantaina 12.12. klo 18 alkaen Rally-Tokon ratatreeni (Alo) hallilla. Matalan kynnyksen treeni, koiran ei tarvitse vielä olla kisavalmis! Tule kokeilemaan, miltä radan suorittaminen tuntuu ja millaisia asioita siihen liittyy. Meri käy ensin radan läpi kaikkien kanssa ilman koiria, jonka jälkeen jokainen saa vuorollaan käydä suorittamassa rataa. 

Etusijalla Kannattavan RT-kursseille osallistuneet. Ratatreeni on Merin kurssilla tänä vuonna olleille maksuton ja mikäli paikkoja jää, mukaan pääsee hintaan 5e. 

Tutustumistunti Rally-Tokoon alkaa n. klo 19.15. Voit tulla tutustumaan Rally-Tokoon lajina ja treenata samalla koirasi kanssa. Tutustumistunnin hinta 5e. 

Ilmoittaudu sähköpostitse: kannattava@gmail.com

Tarjolla glögiä, suklaata ja piparkakkuja!

Pikkujouluilta 15.12. klo 17.45 alkaen

Arkitaidot testiin – leikkimielinen kilpailu! Kisa on kaikille avoin ja siellä suoritetaan tuttuja arkisia tehtäviä, kuten seuraamista, istumista, makaamista, luopumista, sekä luoksetulo. Arvotaan parit, joista toinen makaa omalla alustalla toisen tehdessä suoritustaan ja sitten vaihdetaan osia. Kaikki osallistujat palkitaan ja valitaan yksi Arkitaitomestari kaikkien suorittajien joukosta  

Arkitaitokisa alkaa klo 18, jolloin käydään porukalla läpi kisan kulku. 

Noin klo 19 pidetään makkaran syöntikisa (koirille! ), jossa nopein voittaa!

Taidot testiin lintukoirille, noin klo 19.15. Oma leikkimielinen kisa lintukoirille -> testataan mm. seuraaminen, pysähtyminen, paikallaan oleminen + nouto. Matalalla kynnyksellä mukaan Kaikki suorittavat omalla vuorollaan, hallissa ei ole tällöin muita koiria. 

Kaikki palkitaan ja valitaan yksi lintukoiramestari! 

 Kaikkiin kisoihin rajoitettu määrä paikkoja, jotta ehdimme myös hörpätä glögiä ja syödä jouluherkkuja!

 

Ilmoittaudu kisoihin ennakkoon sähköpostitse Riikalle: kannattava@gmail.com

Kisat ovat kurssiasiakkaille maksuttomia. 

Voit tulla käymään myös vain glögillä ja katsomaan koirakoiden suorituksia. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, mutta yritetään saada kaikki mahtumaan mukaan.

FB-tapahtumat:

Pikkujoulut https://fb.me/e/3GakDQMng

Rally-Toko https://fb.me/e/26ckbc6q3