Alkavat kurssit

Koirapalvelu Kannattavan kurssit järjestetään pääsääntöisesti omassa n. 170 neliön koulutushallissa, osoitteessa Ratamotie 46, Oulu. Hallissa on 15-18 astetta lämmintä ympäri vuoden. Kesäisin osa kursseista pidetään myös ulkokurssina Kiimingissä.

Kursseilla on koirakoita 3-6 kpl ja käytössä on sermejä näkösuojana, jolloin koirien on helpompaa rauhoittua omalle paikalleen. Harjoituksia tehdään aiheesta ja tarpeesta riippuen sekä yksitellen, että yhdessä. Tunneilla ei tehdä tiiviillä tahdilla paljon, vaan päinvastoin: paneudutaan huolella kuhunkin aiheeseen. Ensisijaisena tavoitteena on aina omistajan oppiminen ja sitä kautta koirankin oppiminen. Usein mukaan saa myös kotiläksyjä. Mikäli koiralla on haasteita keskittyä ryhmässä, kouluttaja antaa erillisiä ohjeita siihen, mitä koiran kanssa voisi tulevan viikon aikana tehdä tätä ajatellen.

Kaikki Kannattavan kouluttajat ovat opiskelleet eläinten kouluttamista ja koulutus on aina nykyaikaista, positiiviseen vahvistamiseen perustuvaa. Kurssivalikoimassa on tällä hetkellä pentu-, junnu-, sekä arkitottelevaisuuskursseja kaikille, lintukoirien erikoiskursseja, sekä lajikursseina rally-tokoa. Kurssitoiveita saa aina laittaa ja niitä pyritään toteuttamaan!

Kurssit

– Pienet ryhmät
– Laadukas koulutus
– Nykyaikaiset kouluttajat
– Kannustava ilmapiiri

Asiakaspalautteita

“Todella hyviä kursseja! Ollaan saatu paljon reeni apuja ja ohjeita näiltä kursseilta. Ollaan tykätty ja käydään jatkossakin”

“Kouluttaja on kannustava ja positiivinen, myös silloin, kun ohjaaja sitä tarvitsee. (Lue: koira on itse riiviö). Koulutukset ovat ilmapiiriltään rennot ja niissä ei ole liikaa osallistujia. Koulutuksien sisältöihin on myös paneuduttu huolella”

Jaana-Kaisa

“Riikka on ammattilainen isolla A:lla. Hän jaksaa etsiä keinoja mikä sopii kenenkin koiralle, eikä ole sitä mieltä että kaikki toimii kaikille. Pidän myös siitä, että asiat toimivat johdonmukaisesti. On myös mukava, että koemme olevamme ihan yhtä tärkeitä kurssilaisia, vaikka emme tähtää mihinkään harrastukseen sen kummemmin, saatikka kisaamaan”

Mari ja Tami