Kannattavan verkkokauppa

Täältä löytyy keskitetysti kaikki Koirapalvelu Kannattavan verkkokaupan kautta ostettavat kurssit, luennot, tuotteet ja palvelut.

Kurssit Oulussa ja Verkkokoululutukset (verkkokurssit ja –luennot) osioihin löytyy myös suora oikotie päävalikosta.

Räätälöitävät palvelut ja Koulutushallin varaukset löytyvät omilta sivuiltaan. Hallin kuukausikortit (hallikortit) löytyvät täältä.

Asiakaspalautteita

“Hei, kiitos erinomaisesta luennosta. Todella kattava, upeasti koostettu luento. Yksi parhaista, jolle olen koskaan osallistunut. Tämä ylitti kaikin tavoin odotukseni “

“Todella hyviä kursseja! Ollaan saatu paljon reeni apuja ja ohjeita näiltä kursseilta. Ollaan tykätty ja käydään jatkossakin”

“Riikka suunnittelee kurssien sisältöä koirien ( ja ohjaajien ) tason mukaan, mikä on ihan huippua! Hän ottaa älyttömän hyvin huomioon jokaisen erilaisena yksilönä. Olen saanut erittäin hyviä oppeja ja arkisia tärkeitä taitoja elämään koirien kanssa, nyt jo toisen koiran kanssa Riikan kursseilta. Erityisesti pidän positiivisen vahvistamisen kautta tapahtuvasta kouluttamisesta ja asenteesta.

Riikka on ihmisenä helposti lähestyttävä ja ihanan tavallinen ja erittäin huumorintajuinen. Itse jännittäjä- tyyppinä olen kokenut, että Riikan kursseille voi mennä kuka tahansa, jos kerran minäkin, siksi voin suositella lämpimästi häntä kaikille koirille ja heidän ihmisilleen”

Hanna-Leena ja hovawartit Kleion Doris 12 v ja Hayaklause Una 7kk

“Riikan kursseissa parasta on ollut hänen taitonsa räätälöidä koulutus koirakkokohtaisesti. Kaikkien kurssien sisällöt ovat tarjonneet hyviä työkaluja myös perusarkeen. Pitkästä koiraharrastustaustastani huolimatta setteri paimenkoirien jälkeen on aiheuttanut harmaita hiuksia, mutta Riikan ohjauksessa olen oppinut valtavasti uutta, ja osaan olla parempi ohjaaja koiralleni. Tärkein syyni Riikan kursseille tuloon oli positiivisten metodien käyttö lintukoiran koulutuksessa, ja aiomme varmasti vastaisuudessakin osallistua Kannattavan kursseille sekä valmennusryhmiin”

Piia ja Hippa

“Sisältö oli erinomainen ja hyvin jäsennetty. Olen tykännyt koulutuksistasi aiemminkin mutta nyt tämä kyllä oli nappisuoritus! Tästä irtosi paljon oivalluksia myös vuosia lintukoirien kanssa eri lajeissa touhuilleelle. Luento kokosi hienosti yhteen paljon ajankohtaista ja relevanttia tietoa asiasta mutta esitti sen silti käytännönläheisesti videomateriaalin avulla ja tyylillä! Kiitos!!